Nieuws

Numicon: Even en oneven

Vanaf nu gaan onze specialisten van de rekenmethode Numicon vaker een special uitbrengen in themavorm met een rekenopdracht die je met je leerlingen in de praktijk kunt brengen. Deze keer is het thema Even en Oneven. Klik door om de special te lezen.

Gratis evenement Autismeweek: Talent dat boeit

Dit jaar is er, vanwege de Autismeweek, weer een gratis evenement op 2 april. Sprekers met autisme vertellen hoe zij in het leven staan en zich staande houden door gebruik te maken van hun talenten: ‘Talent dat boeit’. Er staan ook mensen met autisme met hun talenten op de info-boekenmarkt.

Nieuw Magazine SSOE: Grenzeloos Goed Onderwijs

We zijn trots jullie mede te delen dat we een nieuw Magazine hebben.

Factsheet jaarcijfers 2022

In aanvulling op ons nieuwe Magazine en jaarverslag 2022 hebben we een factsheet ontwikkeld waarbij je in 1 oogopslag voor ons belangrijke jaarcijfers over 2022 kunt vinden.

Inspirerend regiocongres Grenzeloos Goed Onderwijs

20 november was het dan eindelijk zo ver! Het regiocongres Grenzeloos Goed Onderwijs samen met onderwijsprofessionals, wethouders, bestuurders van samenwerkingsverbanden, bibliotheken, opvangorganisaties en bedrijven uit de Brainportregio

Nieuw logo Antoon van Dijkschool

Deze logo's symboliseren onze toewijding aan inclusiviteit, groei en het ontplooien van de unieke talenten van elk van onze leerlingen.

Trots presenteren wij ons gloednieuwe filmpje over de rekenmethode Numicon!

Trots presenteren wij ons gloednieuwe filmpje over de rekenmethode Numicon!

SSOE maakt gebruik van subsidie van het Europees Sociaal Fonds

Mytylschool Eindhoven, MBS Eindhoven en het Van Dijkcollege in Helmond maken gebruik van subsidie uit het Europees Sociaal Fonds (ESF+ 2021-2027) in het kader van de bevordering van de aansluiting praktijkonderwijs of vso op de arbeidsmarkt of het vervolgonderwijs.