Nieuws

Nieuwsbrief Autisme Steunpunt april 2024

In de nieuwsbrief van april vertellen wij je over de inspirerende autismeweek, autisme en suïcide. We geven een kijktip en delen een ervaring uit het werkveld.

10 juni: lezing autisme en hoogbegaafdheid

Het samengaan van autisme en hoogbegaafdheid in de klas. Leer hoe je deze specifieke groep leerlingen herkent en begrijpt. Ontdek effectieve benaderingen om aan hun unieke onderwijsbehoeften te voldoen. Verdiep je in de wereld van 'dubbelbijzonder'.

Numicon: Even en oneven

Vanaf nu gaan onze specialisten van de rekenmethode Numicon vaker een special uitbrengen in themavorm met een rekenopdracht die je met je leerlingen in de praktijk kunt brengen. Deze keer is het thema Even en Oneven. Klik door om de special te lezen.

Nieuw Magazine SSOE: Grenzeloos Goed Onderwijs

We zijn trots jullie mede te delen dat we een nieuw Magazine hebben.

Factsheet jaarcijfers 2022

In aanvulling op ons nieuwe Magazine en jaarverslag 2022 hebben we een factsheet ontwikkeld waarbij je in 1 oogopslag voor ons belangrijke jaarcijfers over 2022 kunt vinden.

Inspirerend regiocongres Grenzeloos Goed Onderwijs

20 november was het dan eindelijk zo ver! Het regiocongres Grenzeloos Goed Onderwijs samen met onderwijsprofessionals, wethouders, bestuurders van samenwerkingsverbanden, bibliotheken, opvangorganisaties en bedrijven uit de Brainportregio

Nieuw logo Antoon van Dijkschool

Deze logo's symboliseren onze toewijding aan inclusiviteit, groei en het ontplooien van de unieke talenten van elk van onze leerlingen.

Trots presenteren wij ons gloednieuwe filmpje over de rekenmethode Numicon!

Trots presenteren wij ons gloednieuwe filmpje over de rekenmethode Numicon!